پسران پس از اتمام سن 18 سالگی و تحصیل خود باید دوره سربازی را پشت سر بگذارند. بسیاری از مشمولین سربازی بلند پروازی که قصد مهاجرت به فرانسه را دارند، دنبال یک راه حل قطعی برای خود هستند. بر خلاف بسیاری از باورها مشمولین سربازی نیز میتوانند به کشور فرانسه مهاجرت کنند. اگر قصد سفر به فرانسه یا دیگر کشورهای خارجی را دارید خوب است تا با شرایط مهاجرت مشمولین سربازی آشنا شوید. با ما همراه باشید تا به شما بگوییم چگونه میتوانید بدون دریافت کارت پایان خدمت یک سفر مطلوب و بیدردسر را تجربه کنید.
موضوعاتی که در این بخش مورد بررسی قرار خواهیم داد:
- شرایط مهاجرت مشمولین سربازی و راههای آن
- شرایط معافیت مشمولین سربازی چیست؟
- شرایط خروج از کشور برای مشمولین سربازی چیست؟
- منابع مورد نیاز برای خروج مشمولین سربازی از کشور چیست؟
- نحوه دریافت پاسپورت برای دانشجویان پسر چگونه است؟
- انواع روش خروج برای مشمولین سربازی کدام است؟
- فرایند خروج مشمولین سربازی از کشور چقدر طول میکشد؟
شرایط مهاجرت مشمولین سربازی و راههای آن
به عنوان اولین نکته خوب است بدانید که پسران 18 ساله برای خروج از کشور باید کارت پایان خدمت را دریافت کنند. اکنون ممکن است بپرسید که چگونه افراد بالای 18 سال تاکنون توانستهاند بدون کارت پایان خدمت از کشور خارج شوند؟ در پاسخ به سوال شما باید بگوییم که طی شرایطی خاص پسران بالای 18 سال میتوانند بدون دریافت کارت پایان خدمت از کشور خارج شوند. معافیت یکی از شرایطی است که مشمولین سربازی بوسیله آن میتوانند بدون نیاز به کارت پایان خدمت سفر کنند.
شرایط معافیت مشمولین سربازی چیست؟
اگر افراد بالای 18 سال که مشمول سربازی هستند به اداره نظام وظیفه دلایل محکمی برای معافیت ارائه بدهند این سازمان به آنها اجازه میدهد تا زمان مقرر به سربازی نروند. زمانی که سازمان نظام وظیفه شما را از سربازی معاف کند، میتوانید بدون نیاز به کارت پایان خدمت از کشور خارج شوید.
برای انجام سفرهای زیر شما مشمول دریافت اجازه خروج از سازمان نظام وظیفه هستید:
- عتبات عالیات
- حج
- تفریحی
- اطلاعاتی
- سمینارهای بین المللی
- علمی
شرایط خروج از کشور برای مشمولین سربازی چیست؟
متقاضی در اولین گام باید مجوز لازم برای خروج از کشور را توسط سازمان نظام وظیفه اخذ کند. در واقع خروج از کشور برای مشمولین سربازی بدون مجوز سازمان نظام وظیفه ممکن نیست. همچنین، متقاضی نباید در کارنامه خود دارای غیبت باشد. در صورتی که کارنامه فرد فاقد غیبت سربازی باشد کسب اجازه خروج از کشور برای او آسان تر خواهد بود. اگر متقاضی در حال آموزش است، میبایست برای اخذ مجوز سازمان نظام وظیفه نامه اشتغال به تحصیل را دریافت کند. در گام آخر متقاضی باید مجوز و وثیقهای متناسب با سفر خود به سازمان نظام وظیفه ارائه دهد. شاید بپرسید که چه نوع وثیقهای مورد قبول سازمان نظام وظیفه است؟ برای کسب پرسش خود قسمت بعد را از دست ندهید.
منابع مورد نیاز برای خروج مشمولین سربازی از کشور چیست؟
کسب مجوز مورد نیاز سازمان نظام وظیفه یکی از مهمترین شرایط مهاجرت مشمولین سربازی است. متقاضیان باید وثیقهای معتبر و مورد تایید را به سازمان نظام وظیفه ارائه دهند. وثیقه مورد تایید سازمان میتواند به صورت سند ملکی، پول نقد یا سفته باشد. توجه کنید که تمامی بانکها ضمانت مورد نیاز را به متقاضیان ارائه نمیدهند و افراد باید قبل از هر چیزی بانک مورد نظر خود را پیدا کنند. هر کدام از وثیقههای مورد تایید سازمان نظام وظیفه شرایط خاص خود را دارد که در ادامه به آنها میپردازیم.
-
شرایط استفاده از سفته یا ضمانت بانکی
متقاضی باید مقداری پول که توسط سازمان نظام وظیفه تعیین میشود را به بانک تحویل دهد. بانک مطابق پولی که از سوی متقاضی دریافت میکند به او ضمانت بانکی و سفته میدهد.
-
شرایط استفاده از سند ملکی
سند تمام و کمال خانه باید در تصرف سازمان نظام وظیفه قرار بگیرد. تنها زمانی که سند شش دانگ خانه را به سازمان نظام وظیفه ارائه دهید میتوانید مجوز لازم را کسب کنید. توجه کنید که سند زمین مورد قبول سازمان نظام وظیفه نیست. خانه شما باید ابتدا توسط نماینده دادگستری ارزش گذاری شود و در صورت تایید میتوانید آن را در اختیار سازمان نظام وظیفه بگذارید.
-
شرایط استفاده از وجه نقد
در آسانترین راه برای خروج از کشور بدون دریافت کارت پایان خدمت میتوانید مقداری پول نقد را در اختیار بانک بگذارید. متقاضی در روش ارائه وجه نقد باید با توجه به نوع سفر خود پولی را نزد بانک بگذارد. همچنین، متقاضی باید وجهی را به عنوان سرمایه گذاری بلند مدت نزد بانک بگذارد تا بتواند از کشور خارج شود.
نحوه دریافت پاسپورت برای دانشجویان پسر چگونه است؟
دانشجویان پسر برای اخذ پاسپورت باید مراحلی متفاوت را نسبت به سایر افراد طی کنند. دانشجویان باید طبق موارد زیر عمل کنند.
- ابتدا باید حساب بانکی در یک بانک مناسب که ضمانت مورد نیاز سازمان نظام وظیفه را ارائه میدهد افتتاح کنند.
- مراجعه به پلیس +10 و اقدام به دریافت کد سخا(یک کد 5 رقمی مناسب سربازان که میتوانند اکثر کارهای مورد نیازشان را به صورت آنلاین انجام دهند)
- ثبت درخواست خروج از کشور(وبسایت خدمات الکترونیک نظامی)
- ارائه وثیقه در وبسایت
- مراجعه مجدد به پلیس +10
انواع روش خروج برای مشمولین سربازی کدام است؟
همانطور که میدانید، سفر متقاضی میتواند اهداف متفاوتی را دنبال کند. هر کدام از انواع سفرهای متقاضیان دارای شرایط مخصوص به خود است. باید هدف سفر خود را معین کنید و طبق آن مسیر مورد نیاز را طی کنید.
شرایط مهاجرت مشمولین سربازی از طریق سفر علمی مطالعاتی
- متقاضی باید فاقد غیبت سربازی باشد.
- مجوز سفر علمی مطالعاتی فقط یکبار صادر میشود.
- متقاضی باید تعهد دهد که پس از پایان اهداف خود به کشور بازمیگردد.
- ارائه وثیقه سربازی معادل 15 میلیون تومان
- ارائه نامه پذیرش دانشگاه به سازمان نظام وظیفه
- بهتر است در صورت تحصیل بعد از دیپلم یا یکسال قبل از فراغت تحصیلی اقدام نمائید.
- ارائه وثیقه معادل 40 میلیون تومان
فرایند خروج مشمولین سربازی از کشور چقدر طول میکشد؟
زمان مهیای شرایط مهاجرت مشمولین سربازی اگر به درستی طی شود 2 تا 3 هفته طول میکشد. خوب است تا اصولی که در این مقاله باهم بررسی کردیم را به درستی دنبال کنید تا در کمترین زمان ممکن بتوانید بدون کارت پایان خدمت از کشور خارج شوید.
نظر بگذارید